Bliv elektrikerlærling (EUX + alm.) hos Aalborg Portland

Er du interesseret i at starte din karriere i en spændende højteknologisk procesvirksomhed med varierende arbejdsopgaver? Vi søger nu initiativrige og ansvarsbevidste elektrikerlærlinge med store ambitioner til opstart over de næste par måneder – både EUX- og almindelige elektrikerlærlinge.

At være lærling i Aalborg Portland giver udviklingsmuligheder

Vi tilbyder et spændende job i en international koncern med det højst procentuelle antal lærlinge blandt procesindustrivirksomheder i Danmark. Vi giver plads til forskellighed og initiativ, og du får mulighed for at forme fremtiden sammen med os. Du vil komme til at arbejde i et travlt miljø med en uformel og humoristisk omgangstone med gode kollegaer. Dine daglige opgaver vil blandt andet være:

  • Fejlfinding på svagstrøms- og stærkstrømsstyringer
  • Udskiftning af komponenter
  • Procesregulering
  • PC-styring
  • PLC-programmering

Du er solid og ansvarsbevidst

Som person er du stabil, initiativrig og fleksibel. Du er ansvarsbevidst og god til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med mere erfarne kollegaer. Derudover er det vigtigt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer.

Hos Aalborg Portland får du en uddannelse i særklasse og vi har i alt seks elektrikerlærlinge tilknyttet ad gangen. Vi har tilrettelagt et spændende forløb, hvor der bliver skabt sammenhæng mellem din praktikperiode og dine skoleophold. Du vil blive tilknyttet en erfaren elevvejleder, som tilrettelægger dit praktikforløb og løbende tilpasser dette efter behov. Udover den praktiske uddannelse vil der være skoleophold på Tech College Aalborg.

Som EUX-elektrikerlærling får du en elektriker- og gymnasial uddannelse på samme tid. Uddannelsen tager i alt 5 år og med både svendebrev og EUX-bevis har du direkte adgang til de fleste videregående uddannelser. Du skal som minimum have gennemført 9. eller 10. klasse, og gerne gå på/have gennemført EUX grundforløb 2 med ønske om EUX-modulpakken styring og regulering.

Som almindelig elektrikerlærling skal du som minimum have gennemført 9. eller 10. klasse, og gerne gå på/have gennemført grundforløb 2 med speciale inden for styring og regulering.

Gode kollegaer og plads til forskellighed

Som elektrikerlærling i Aalborg Portland går du på arbejde i en international koncern kendetegnet ved ansvarlighed, samarbejde og dygtighed.

Du bliver en del af en afdeling på i alt 31 personer, som du får mulighed for at forme fremtiden sammen med. Vi har fokus på at give plads til forskellighed og initiativ i vores team.

Vi har gode personaleforhold, og vores aktive personaleforening har masser af forskellige aktiviteter, så der er noget for enhver smag.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter ved at klikke på ”Søg jobbet” i højre side. Husk at angive tydeligt, om du er interesseret i en stilling som almindelig elektrikerlærling eller EUX-elektrikerlærling i din ansøgning. For relevante spørgsmål om jobbet, kan du kontakte Electrical Supervisor Poul Martin Møller på tlf.: 2429 1418.

Ansøgningsfrist d. 10. juni 2019. 

Solid Rocks!

Aalborg Portland A/S er Danmarks eneste cementproducent og råder over en af Nordeuropas største cementfabrikker beliggende i Aalborg samt siloanlæg i havne over hele landet. Fabrikken i Aalborg producerer årligt to millioner tons fordelt på grå og hvid cement, som afsættes i Danmark, det øvrige Nordeuropa samt USA.

Aalborg Portland A/S beskæftiger godt 335 medarbejdere i Danmark og har pr. september 2017 lanceret et Graduate-program for nyuddannede. Et mangeårigt fokus på miljø- og energiinvesteringer har resulteret i, at fabrikken i dag er anerkendt som en af de mest ressourceeffektive cementfabrikker i verden.

Ansøg
Ansøgningsfrist:
10. juni 2019

Lokation: Aalborg
Søg jobbet