Bliv industriteknikerlærling på Aalborg Portland A/S

Er du interesseret i at starte din karriere i en spændende markedsledende procesvirksomhed, så søger vi nu en initiativrig og frisk industriteknikerlærling med masser af mod på at lære nyt.

Solid lærlingestilling og garanti for udvikling

Som industriteknikerlærling hos Aalborg Portland får du en uddannelse i særklasse med en bred oplæring i industriteknikerfaget. Vi har stor erfaring med lærlinge, så vi garanterer, at du får en solid uddannelse inden for faget og kommer til at udvikle dig.

Vi har fokus på fremstilling/reparationer til tiden, da vores anlæg skal fungere og producere døgnet rundt.
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Fremstilling og reparation af produktions- og specialudstyr
  • Manuel bearbejdning af maskinkomponenter
  • Ny-anlægs- og vedligeholdelsesopgaver
  • Montering og demontering af maskiner og komponenter
  • Vi tilbyder grundig oplæring i CNC igennem tilvalgskurser og samarbejde med vores eksterne leverandører.

Din hverdag vil være meget afvekslende med forskelligartede opgaver og ingen dage ligner hinanden – derudover får du i løbet af din uddannelsesperiode mulighed for at komme rundt på hele fabrikken og i alle områder.

Du er ansvarsbevidst og ikke bange for at tage fat

Du har flair for at bruge dine hænder og er ikke bange for at tage fat. Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og god til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med andre.

Derudover passer følgende på dig:

  • Du brænder for industriteknikerfaget og tager gerne ansvar for egne opgaver og læring
  • Du er mødestabil
  • Du er kvalitetsbevidst
  • Du har som minimum gennemført 9. eller 10. klasse med et godt resultat – har du også gennemført grundforløbet inden for industriteknikeruddannelsen, vil det være at foretrække

Gode kollegaer med stor faglig stolthed

Som vores nye industriteknikerlærling bliver du en del af Central Mekanisk Vedligeholdelse i Vedligeholdelsesafdelingen. Vi er et team på 12 medarbejdere med høj faglighed og stort engagement i vores arbejde. Du får masser af opbakning under din uddannelse, samt gode kollegaer med stor faglig stolthed.

Som lærling har du de samme gode arbejdsforhold som dine kolleger og adgang til de samme medarbejdergoder som sportsklubber, fitness, kunst og kultur (f.eks. fodbold- og håndboldkampe i Aalborg).

Sådan ansøger du

Send din ansøgning (inkl. CV og diverse dokumenter) via vores rekrutteringssystem ved at klikke på “Søg jobbet” i højre side. For relevante spørgsmål om jobbet, kan du kontakte Mekanisk Supervisor Dennis L. Højsgaard på tlf. +45 2429 1228.

Ansøgningsfrist d. 2. juni 2019. 

Solid Rocks!

Aalborg Portland A/S er Danmarks eneste cementproducent og råder over en af Nordeuropas største cementfabrikker beliggende i Aalborg samt siloanlæg i havne over hele landet. Fabrikken i Aalborg producerer årligt to millioner tons fordelt på grå og hvid cement, som afsættes i Danmark, det øvrige Nordeuropa samt USA. Et mangeårigt fokus på miljø- og energi-investeringer har resulteret i, at fabrikken i dag er anerkendt som en af de mest ressourceeffektive cementfabrikker i verden.

Vi har udnyttet vores styrker til at skabe os en plads i toppen af dansk sværindustri, og vores navn er synonymt med soliditet. Som elev i Aalborg Portland får du muligheden for at udvikle dig, mens du er med til at udvikle og påvirke os på vores fortsatte rejse mod vækst, innovation og kundefokus.

Ansøg
Ansøgningsfrist:
2. juni 2019

Lokation: Aalborg
Søg jobbet