Samarbejde med studerende

Aalborg Portland er en virksomhed med mange specialer i alt lige fra Kemi, IT, Mekanik, Salg, Økonomi og meget mere. Hos Aalborg Portland er vi af den overbevisning, at samarbejde med studerende er værdiskabende for både os som virksomhed såvel som for den studerende.

Vi tror på, at studerende kan bidrage med ny viden, og derfor søger vi løbende praktikanter og studerende, der ønsker et samarbejde i projekt- og specialesammenhænge.

For os er det vigtigt, at forløbet bliver en succes for alle parter, og derfor spiller forventningsafstemning og løbende dialog en afgørende rolle. Det mener vi er en forudsætning for, at vi sammen kan skabe de bedste resultater.

Som studerende hos Aalborg Portland vil du få et indblik i dagligheden i en stor, international produktionsvirksomhed. Vi kan tilbyde dig praktisk erfaring, hvor du vil blive involveret i aktuelle problemstillinger og igangværende projekter. Samtidig har du som studerende mulighed for at bidrage med nye inputs, hvor du med afsæt i din teoretiske viden måske ser problemstillinger fra en helt ny vinkel.

Vi tilbyder følgende forskellige samarbejdsmuligheder:

Praktik

Som praktikant hos Aalborg Portland får du muligheden for at anvende din teoretiske viden fra studiet i praksis. Vi kan tilbyde et spændende og lærerigt forløb, hvor du involveres i en bred vifte af arbejdsopgaver, som vil klæde dig på til at agere i erhvervslivet.

Gennem hele praktikperioden vil du få tilknyttet en kontaktperson, som i samarbejde med dig vil planlægge dit forløb med udgangspunkt i både dine og forretningens ønsker. Du vil desuden modtage grundig oplæring i vores systemer, opgaver og arbejdsgange.

Vi forventer, at du er en nysgerrig studerende, som er motiveret for at tilegne dig ny viden. Vi sætter ligeledes pris på konstruktiv feedback, og derfor skal du ikke være bange for at udfordre vores arbejdsprocesser.

Praktik for studerende på videregående uddannelser

Som studerende på en videregående uddannelse vil et praktikforløb typisk forløbe over et semester, og det er muligt at komme i praktik i både foråret og efteråret. Dertil ser vi helst, at dit praktikforløb som minimum strækker sig over 12 uger, men dette er ikke et ufravigeligt krav.

Vi tilbyder praktik inden for specialer som blandt andet salg, HR, marketing, indkøb, logistik, IT, økonomi og research.

Erhvervspraktik

Vi tilbyder også praktik til studerende på erhvervsskoler. I den forbindelse ser vi helst, at din praktikperiode forløber sig over minimum en uge.

Som erhvervsskolelev kan du blandt andet komme i praktik som procesoperatør, industritekniker, elektriker eller som lager- og logistikoperatør.

Projekt- eller specialesamarbejde

Vi tilbyder forskellige former for samarbejde med studerende, der søger en case i forbindelse med et projekt. Med vores forskellige forretningsområder er mulighederne mange.

Ved at indgå et samarbejde med Aalborg Portland får du mulighed for at skabe en sammenhæng mellem den viden, som du har tilegnet dig fra studiet og en aktuel case fra erhvervslivet. Vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for projektet og dermed give dig den viden, som du behøver med henblik på at skabe det bedste resultat.

Sådan gør du:

Hvad enten du måtte være interesseret i et specialesamarbejde, et praktikforløb eller et projektsamarbejde, så send din henvendelse via vores ansøgningsportal og du vil blive kontaktet inden 2-4 uger.

Det er vigtigt, at du beskriver hvilke perioder, der er tale om og hvad indholdet for enten praktik eller opgave måtte være.

Vi kan desværre ikke garantere, at muligheden for et samarbejde kan opstå, men vi vil med glæde se nærmere på din henvendelse.

Vil du samarbejde med os?

Send din ansøgning her. 

Vi glæder os til at læse din ansøgning, men vi tager ikke imod uopfordrede ansøgninger.
Vi beder dig derfor holde øje med vores stillinger her på siden. Du kan også oprette en jobagent, så du ikke går glip af en spændende jobmulighed hos os.
Opret jobagent
Har du set Aalborg Portlands profilbrochure?
Læs brochure