Nyhed

Erfaren bæredygtighedsmand til Aalborg Portland

Thomas Uhd skal blandt andet være med til at sikre et yderligere boost af den grønne omstillingsproces, som koncernen har arbejdet med i de sidste 10 år.

Thomas Uhd er Aalborg Portlands nye bæredygtighedsmand

Thomas Uhd (47) tiltræder pr. 1. maj 2019 i en nyoprettet stilling som Head of Sustainability & External Relations for Cementir Nordic & Baltic, som blandt andet ejer cementvirksomheden Aalborg Portland og betonproducenten Unicon.

Aalborg Portland er en af verdens mest avancerede og ressourceeffektive cementkoncerner, og Thomas Uhd skal blandt andet være med til at sikre et yderligere boost af den grønne omstillingsproces, som koncernen har arbejdet med i de sidste 10 år.

Foruden at styrke den nordisk-baltiske forretning i forhold til bæredygtighed skal Thomas Uhd også som Group Sustainability Officer spille en central rolle i udviklingen af bæredygtighed i den øvrige Cementir-koncern med aktiviteter globalt.

Thomas Uhd kommer fra en stilling hos Dansk Byggeri som branchedirektør i Dansk Byggeindustri og Dansk Beton, hvor han gennem tre år har tegnet branchen strategisk, politisk og kommunikationsmæssigt, og hvor han har haft en fremtrædende rolle for Dansk Byggeri inden for bæredygtighed.

Thomas Uhd er oprindelig uddannet cand.mag. og har blandt andet tidligere været kommunikationschef for IKEA, chefrådgiver hos kommunikationsbureauet Advice og chef for kommunikation og public affairs hos Bygherreforeningen.