Graduate på Aalborg Portland

Uanset om du er til bæredygtig udvikling, teknisk rådgivning, tungt maskineri, ekstreme kemiske og fysiske processer eller produktion i stor skala, kan du som graduate finde et områder, der passer til dine ambitioner. I Aalborg Portland bliver du en del af en verdensledende cement- og betonproducent med regionalt hovedkvarter i Danmark og aktiviteter over hele Norden, Europa og i USA.

 

Vi former fremtidens talenter

Som Danmarks eneste cementproducent med komplekse produktionsprocesser samt løbende forsknings- og udviklingsarbejde er det helt afgørende, at vi selv bidrager til at forme fremtidens specialister og ledere.

Vi opererer inden for en meget specialiseret del af procesindustrien, og derfor investerer vi i at sikre pipelinen af talentfulde unge kandidater, der på den korte bane kan udfordre og løfte virksomheden – og på den lange bane drive den solidt videre i fremtiden” – fortæller HR partner Svend Pedersen.

Hvordan er graduateforløbet?

Vores toårige graduateprogram består af tre rotationer til forskellige afdelinger i virksomheden.
Som graduate kommer du rundt i hele værdikæden og bliver udfordret og udviklet professionelt og personligt gennem on-the-job training og direkte ansvar.

Allerede fra første dag kommer du til at indgå i projektteams bestående af teknikere, ledere og stabsfunktioner og etablere gode relationer og netværk i hele Danmarks betonbranche.

Hvad er vores erfaringer med graduates?

“De har alle været en kæmpe gave til virksomheden, og de er enormt vellidte og respekterede i de dele af organisationen, som de har været i berøring med. De tænker nyt og tør udfordre det eksisterende, og det er utrolig sundt for enhver stor virksomhed. Vi tror også så meget på vores graduates værdi, at vi ansætter dem på faste kontrakter fra starten af uden udløbsdato. På den måde skal de ikke bekymre sig om deres fremtid, som vi i fællesskab kan sætte den videre retning for internt i Aalborg Portland” – fortæller Svend Pedersen, HR Partner.

Hvornår er det næste optag af graduates?

Næste optag af graduates bliver i efteråret 2021.
Opret dig i vores jobagent og få direkte besked, når stillingerne bliver slået op.

 

Hvordan er det at være graduate hos Aalborg Portland?

En af Aalborg Portlands graduate-succeser, er Denisse Aurora Páez Gómez, som er uddannet civilingeniør fra Valparaiso Universitet i Chile. Hun startede i Aalborg Portlands laboratorie i Research and Quality Centre-afdelingen i Aalborg, hvor hun bl.a. arbejdede med kvalitetssikring af cement for kunderne samt forskellige forsøg og forskning. Senere roterede hun til Unicon i København, hvor Denisse stadig er tilknyttet, inden den tredje og sidste rotation bringer hende tilbage til Aalborg, hvor hun bliver en del af afdelingen for teknisk salg.

– “Det har været – og er stadigvæk – en kæmpe oplevelse for mig at være en del af Aalborg Portlands graduate-program, og jeg har allerede lært en masse ved at komme rundt i forskellige dele af organisationen. Det giver en holistisk forståelse, som tydeliggør, at cement og beton er ikke bare grå substanser. Der ligger en kæmpe proces bag, og jeg er personligt specialiseret inden for processen omkring produktkvalitet og -udvikling, som kommer efter selve produktionen”, fortæller Denisse Páez og fortsætter:
– “De kompetencer fik jeg især prøvet af og udviklet i laboratoriet i RQC, mens jeg i min nuværende rotation hos Unicon får jeg et mere praktisk indblik i arbejdet med verdens mest anvendte byggemateriale. Her er jeg bl.a. en del af store prestigeprojekter såsom Femern Bælt-forbindelsen og metrobyggeriet i København”.

Kristian Boutrup er også en af de nuværende graduate-succeshistorier. Kristian er uddannet kemiingeniør fra Ingeniørhøjskolen ved Aarhus Universitet og startede i Product Quality and Process-afdelingen i Aalborg, hvor han primært arbejdede med styring og kontrol samt proces- og energioptimering i produktionen. Nu er han overgået til en funktion som projektleder på fabrikken i Aalborg, hvor han bl.a. arbejder med cementmøller og dataanalyser.

– “Praksis er nogle gange anderledes end teori, og for mig har det været en fed udfordring både fagligt og personligt at blive introduceret til forskellige dele af en af landets eneste tilbageværende industrikæmper. Jeg startede inden for min egen tryghedszone i min første rotation, men i dag beskæftiger jeg mig med områder som også omfatter økonomi og projektlederansvar, hvilket virkelig skubber til min personlige udvikling, da det ikke er noget, jeg er uddannet i“, forklarer Kristian Boutrup.

 

Fantastisk fællesskab med de andre graduates

Udover en professionel specialisering og et stærkt fagligt fundament sætter Kristian Boutrup også stor pris på de gode relationer, han har opbygget til sine kollegaerne og i særdeleshed de andre graduates:

– “Vi er gået ind til det her med forskellige uddannelsesbaggrunde og funktioner, men vi har haft stor glæde af hinanden helt fra starten af. Det gælder både i forhold til det sociale, men også i forhold til sparring og videndeling. På den måde er graduate-programmet en fantastisk karrieremulighed i mere end én forstand, da det både har givet os et solidt fagligt fundament for vores videre karriere og et uvurderligt stort netværk internt i organisationen“, slutter han.

 

 

Kontaktperson
Svend Pedersen
HR Partner
Direkte +45 9933 7941
Mobil +45 2518 6065
Send e-mail
Kontaktperson
Mette Wedendahl
Talent Management & Leadership Development Specialist
Mobil +45 2429 1149
Send e-mail
Vil du vide mere om graduateforløbet?
Talentprogrammet er en stor succes. Læs hvordan Aalborg Portland bruger graduates til at forme fremtidens talenter.
Læs nyhed
Er du nysgerrig efter at se, hvilke åbne stillinger vi har?
Vi beder dig holde øje med vores jobside, hvor der løbende kommer nye stillinger.
Besøg jobside
Brug vores jobagent
Med jobagenten får du direkte besked, når vi opslår ledige stillinger, der er relevante for dig.
Opret jobagent