Solid Rocks

Med et job og en karriere i Aalborg Portland arbejder og lever du på et solidt fundament. Bogstaveligt talt. I 130 år har vi indtaget en plads i toppen af sværindustrien, og vores forretning er synonym med soliditet.

Skab et helstøbt arbejdsliv hos en solid markedsleder

Med et job og en karriere i Aalborg Portland arbejder og lever du på et solidt fundament. Bogstaveligt talt. I 130 år har vi indtaget en plads i toppen af sværindustrien, og vores forretning er synonym med soliditet. Vi arbejder målrettet for at sikre vores large-scale produktion, mens vi optimerer og planlægger for en mere bæredygtig fremtid.

Du kan bygge videre på vores stolte historie på Danmarks eneste cementfabrik, i vores internationale forskningscenter eller i en af vores corporate funktioner i Aalborg eller København. Så uanset om du er håndværker, operatør, maskinmester eller ingeniør, eller om du har en kommerciel, juridisk eller finansiel profil, har vi solide jobs, der giver dig et stærkt fundament for et helstøbt arbejdsliv.

Danmarks eneste cementfabrik 2363000 Tons produceret hvert år.
Danmarks bedste cementfabrik 335 Medarbejdere i 2019.
Vores berømte gravemaskine graver op til 2200 tons kridt op i timen.
Vores rotérovn 87 er 1500 grader varm, når den producerer cementklinker.

 

Privatlivspolitik ifm. rekruttering.

Ved modtagelse af ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder og HR medarbejder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job.

Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden.

Ansøgning og bilag gemmes indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet.

Hvis ansøgning og bilag gemmes i mere end 6 måneder, indhentes særskilt samtykke hos kandidaten.

Kontaktperson
Karierre – HR Development
Er du nysgerrig efter at se, hvilke åbne stillinger vi har?
Vi beder dig holde øje med vores jobside, hvor der løbende kommer nye stillinger.
Besøg jobside
Har du set filmen om Aalborg Portland?
Kom med rundt på fabrikken og hør om bæredygtig udvikling, teknisk rådgivning, tungt maskineri, ekstreme kemiske og fysiske processer og produktion i stor skala.
Se film
Kender du historien om Aalborg Portland?
Vi har en solid historie helt tilbage fra 1889. Kom med tilbage i tiden og se, hvordan en cementfabrik bliver til.
Se tidslinje
Find vej til os
Vi bor på Rørdalsvej 44 i Aalborg.
Find os her