Min Karriere

 

Min karriere hos Aalborg Portland – Michael Møller

”Det gør mig stolt at være en del af en virksomhed, der producerer et produkt, der er efterspurgt og kendt world wide. Samtidig er det en virksomhed, der arbejder målrettet på at formindske vores CO2 klimaaftryk ved blandt andet at udvikle nye cementtyper, udnytte spildvarme og substituere fossile brændsler med bl.a. affald. Det er fantastisk at være vidne til.”

Jeg har været ansat på Aalborg Portland siden 2014, hvor jeg startede som kontrolrumsoperatør. Tiden som operatør har givet mig et fantastisk indblik i de forskellige processer på fabrikken. Efter kontrolrummet blev jeg ansat som driftsleder, og her var min opgave at sikre driften af vores maskinpark for at kunne producere cement.

Efter driftslederjobbet gik turen til vores cementmølleri, hvor jeg var Mechanical Supervisor. Her var min primære funktion mekanisk vedligehold af maskinparken, budgetansvar og ledelse af et kompetent og erfarent hold smede. I dag sidder jeg i rollen som Mechanical Manager og indgår i et stærkt managerteam, hvor jeg har det overordnede mekaniske ansvar for hele fabrikken, supervision og support til de mekaniske supervisorer på fabrikken samt det økonomiske ansvar for mekanisk vedligehold. Ellers går en del af min tid på at deltage i forbedringsprojekter og større vedligeholdelsesprojekter.

Det fundament jeg fik igennem kontrolrummet og senere som driftsleder har gjort, at jeg har haft nogle gode forudsætninger for at få succes i mine senere funktioner, og så har jeg haft nogle gode snakke med mine ledere undervejs.

Med vores evne til at samarbejde og hjælpe hinanden i forbindelse med udfordringer, sikrer vi, at Aalborg Portland kan levere cement til hele verden. Derudover handler det om at prioritere, få truffet de rigtige beslutninger og hjælpe de forskellige områder med at nå i mål.

 

Min karriere hos Aalborg Portland – Jens Mouritsen Møller

”Det jeg er mest stolt over ved at være en del af Aalborg Portland, er at kunne yde en god service til kunden. Desuden er jeg stolt over at være med til at udarbejde undervisningsmateriale til uddannelsesinstitutioner, da det bevidner at samarbejde med forskellige uddannelser, vægtes højt af virksomheden.”

Jeg indledte min karriere i Aalborg Portland i 2017, hvor jeg blev ansat som Graduate tilknyttet afdelingen Technical Sales. Mine tre rotationer foregik i Technical Sales, på RQC (Research & Quality Centre) og i Technology & Quality hos Unicon i København. I dag besidder jeg en stilling som Produktteknisk konsulent, som jeg blev ansat i inden udløb af mit graduate forløb i juli 2019. Mine arbejdsopgaver består primært i at rådgive vores kunder i anvendelsen af cement i beton. Derudover har jeg en række projekter med bl.a. udvikling af undervisningsmateriale og foredrag til erhvervsuddannelserne og AMU-kurser, samt udvikling af IT-værktøjer til optimering af betonproduktionen.

Jeg vil fremhæve graduate programmet som afgørende for min karriereudvikling, da det har givet mig en unik indsigt i organisationen og en masse erfaring, som danner grundlag for, at jeg er i stand til at varetage den rolle, som jeg besidder i dag.

 

Min karriere hos Aalborg Portland – Stefan Holmberg Larsen

”Det gør mig stolt, at Aalborg Portland, som den eneste cementfabrik i Danmark, kan være i stand til at producere cement nok til at afdække hele det danske marked.”

I 2009 blev jeg ansat i Aalborg Portland som procesoperatørelev, og i dag besidder jeg stillingen som driftsleder. Som driftsleder er jeg leder for ét af i alt seks vagthold. Mine arbejdsopgaver består blandt andet i at sikre, at produktionsplaner overholdes, og at arbejdet både udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Derudover står jeg for koordinering af større reparationer og mindre nedbrud uden for normal arbejdstid.

Jeg bidrager til, at Aalborg Portland kan levere cement til hele verden ved at lede et vagthold, der holder fabrikken kørende året rundt i alle døgnets timer, og som varetager processen lige fra, at kridtet graves ind fra kridtgraven til, at cementen ender nede på havnen.

Det afgørende for min karriereudvikling i Aalborg Portland har været, at jeg i forbindelse med min opstart blev præsenteret for samtlige af afdelingerne på fabrikken, hvilket har gjort mig klogere på den karriere, jeg ønskede i virksomheden. I Aalborg Portland er karrieremulighederne mange, og jeg er glad for, at jeg gennem mine forskellige ansættelser er endt, hvor jeg står i dag.

”Jeg har i mine mange år hos Aalborg Portland været vidende til folks begejstring i forbindelse med rundvisninger på fabrikken. Det er simpelthen fantastisk at arbejde på en fabrik, som kan få folk til at tabe kæben gang på gang. Hvad mere kan man ønske sig?”

 

 

Kender du historien om Aalborg Portland?
Vi har en solid historie helt tilbage fra 1889. Kom med tilbage i tiden og se, hvordan en cementfabrik bliver til.
Se tidslinje
Har du set filmen om Aalborg Portland?
Kom med rundt på fabrikken og hør om bæredygtig udvikling, teknisk rådgivning, tungt maskineri, ekstreme kemiske og fysiske processer og produktion i stor skala.
Se film
Vil du med på holdet?
Besøg vores jobside og læs mere om alle dine karrieremuligheder hos Aalborg Portland.
Søg job
Brug vores jobagent
Med jobagenten får du direkte besked, når vi opslår ledige stillinger, der er relevante for dig.
Opret jobagent