Pressemeddelelse

AaB og Aalborg Portland forlænger stadionaftale til 2026

Aalborg Portland cementerer støtten til Hele Nordjyllands Hold med en forlængelse af samarbejdsaftalen for yderligere tre år. AaB’s hjemmebane vil dermed fortsat hedde Aalborg Portland Park frem til sommeren 2026.

Foto: AaB

Siden 2017 har AaB spillet sine hjemmekampe på Aalborg Portland Park, og sådan vil det også fortsat være som minimum de kommende tre sæsoner. Det står klart, efter Aalborg Portland og AaB netop har forlænget den hidtidige aftale om stadionsponsoratet frem til sommeren 2026.

Vi er utrolig glade for den opbakning, Aalborg Portland viser ved at forlænge samarbejdet med yderligere tre år. Siden Aalborg Portland tegnede stadionsponsoratet i 2017, har vi haft et stort fokus på at løfte stadionoplevelsen, og det kulminerede for alvor med den enorme opbakning, vi oplevede i sidste sæson fra vores fans med rekordmange sæsonkortholdere og bedste tilskuersnit siden The Double-sæsonen i 2014, siger Jesper Dalum, AaB’s midlertidige administrerende direktør, mens salgschef Morten Brinkmann supplerer:

 – Som vores fans synger, går man i fabrikkernes skygge, når man går mod AaB’s kampe på Aalborg Portland Park, og både AaB og Aalborg Portland har dybe og traditionsrige rødder i Aalborg og Nordjylland. Derfor glæder det os, at Aalborg Portland fortsat vil være med på holdet og danne rammen om AaB’s hjemmekampe de kommende tre sæsoner, siger Morten Brinkmann.

Allerede 29. juli indtager AaB-spillerne igen Aalborg Portland Park, når klubben spiller første hjemmekamp i NordicBet Ligaen mod AC Horsens. I den forbindelse har Aalborg Portland i samarbejde med Det Nordjyske Mediehus og Arbejdernes Landsbank inviteret alle AaB-fans gratis til sæsonens første hjemmekamp for at give det nordjyske mandskab en god start på tilværelsen i landets næstbedste række.

– Det er med en enorm stolthed, at vi bakker op om byens sportslige fyrtårn – og det gælder naturligvis også i modgangstider. Derfor er vi også glade for at kunne forlænge stadionsponsoratet frem til 2026, og vi har en ambition om at være endnu mere aktive i samarbejdet med AaB de kommende tre år, siger CEO Søren Holm Christensen fra Aalborg Portland og fortsætter:

– Med tilværelsen i NordicBet Ligaen er der samtidig behov for arbejdsro, så AaB hurtigst muligt kan vende tilbage til 3F Superligaen. Med forlængelsen af vores samarbejdsaftale ønsker vi at bidrage med både ro og forudsigelighed på sponsorsiden. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi fortsat skulle bakke op om AaB, og vi vil også gerne opfordre øvrige samarbejdspartnere til at gøre det samme, så klubben og spillerne får de mest optimale betingelser i den kommende sæson.

AaB og Aalborg Portland blev begge stiftet i 1880’erne, mens Aalborg Portland Park under navnet Aalborg Stadion blev indviet på sin nuværende placering i Aalborg Vestby for snart 100 år siden.

For yderligere information, kontakt venligst:

  • Jesper Dalum, administrerende direktør, AaB: 2934 1903
  • Morten Brinkmann, salgschef, AaB: 2088 1885
  • Michael Lundgaard Thomsen, direktør, Aalborg Portland: 2949 5022