Pressemeddelelse

AaB-stadion skifter navn til Aalborg Portland Park

Aalborg Portland tegner nyt stadionsponsoratet, og Aab sadion skifter navn til Aalborg Portland Park. Sponsoratet omfatter også Aalborg Portlands søstervirksomhed Unicon A/S, der er Danmarks største leverandør af færdigbeton. Unicon kommer blandt andet til at lægge navn til en af stadionets lounger.

Standionsponsorat til AaB A/S

Aalborg Portland A/S udvider nu sin sponsoraftale med fodboldklubben AaB A/S og tegner stadionsponsorat for de kommende tre år. Det nye navn for AaBs hjemmebane med plads til knap 14.000 tilskuere bliver fra 1. april 2017 Aalborg Portland Park.
Den danske cementproducent Aalborg Portland tegner nu stadionsponsorat hos fodboldklubben AaB for de kommende tre år. Stadion, der er centralt placeret i Aalborgs vestby, har siden marts 2012 været sponsoreret af Nordjyske Medier og heddet Nordjyske Arena. Aftalen med Nordjyske Medier er nu udløbet, og Aalborg Portland har sagt ja tak til at løfte stadionsponsoratet videre i de kommende år:

Selvom Aalborg Portlands aktiviteter i dag er spredt over hele verden, har vi en meget stor forkærlighed for vores fødeby og lokalområde her i Aalborg. Her har vi jo stadig en meget stor del af vores produktion, og derfor har vi gennem mange år støttet en lang række lokale aktiviteter inden for sport og kultur i Aalborg og Nordjylland, siger Managing Director Michael Lundgaard Thomsen og fortsætter: – Konkret har vi i en årrække været Supersponsor i AaB, hvilket vi har haft stor gavn af. Nu er stadionsponsoratet blevet ledig, og det ser vi som et naturligt næste skridt i vores samarbejde med AaB.

Han fremhæver desuden, at sponsoratet vil øge Aalborg Portlands synlighed både lokalt og nationalt, og at det vil styrke virksomhedens mulighed for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Her arbejder både AaB og Aalborg Portland intenst med talentudvikling. AaB i relation til at udvikle nye spillere med potentiale til Superligaen, mens Aalborg Portland aktuelt blandt andet har igangsat et nyt graduate-program for unge nyuddannede ingeniører, økonomer m.fl.:

Alle virksomheder bør arbejde med talentudvikling, uanset om der er tale om en fodboldklub eller en industrivirksomhed. Vi har eksempelvis konstant mere end 20 lærlinge og elever på fabrikken i Aalborg, og vores samarbejde med AaB skal blandt andet være med til at øge vores tiltrækningskraft hos de yngre målgrupper, fortsætter han.

Aalborg Portland Park

Både AaB og Aalborg Portland er stiftet i 1880’erne, mens stadion, der nu skifter navn til Aalborg Portland Park, fik sin nuværende placering på Harald Jensens Vej i Aalborgs vestby i 1920 og senest er blevet ombygget i 2002:

Selve stadion, som nu skifter navn til Aalborg Portland Park, er hele Nordjyllands fodboldhøjborg. Her står et meget stort og trofast hjemmepublikum for at bakke op om AaB, og som virksomhed har vi stor gavn af at invitere både medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere med til kampe og andre arrangementer på stadion. Det får vi nu endnu bedre mulighed for, fortsætter Michael Lundgaard Thomsen.

Hos AaB er begejstringen for aftalen mindst lige så stor. Her glæder adm. direktør Stephan Schors sig til et tættere samarbejde med en af Aalborgs største industrivirksomheder:

Vi er meget taknemmelige for den aftale, som vi i dag har underskrevet med Aalborg Portland. Vi kunne ganske enkelt ikke have ønsket os en bedre partner på stadionsponsoratet, siger han og fortsætter: – Aalborg Portland er et af Danmarks største industriikoner, og det er klart, at denne aftale vil vække opsigt og virke som en blåstempling af både vores sportslige aktiviteter og sponsorarbejde.

Stadionsponsoratet har virkning fra 1. april 2017, og navneskiftet til Aalborg Portland Park forberedes i de kommende uger. Sponsoratet omfatter også Aalborg Portlands søstervirksomhed Unicon A/S, der er Danmarks største leverandør af færdigbeton. Unicon kommer blandt andet til at lægge navn til en af stadionets lounger.