Mød vores kontorelev Katarina

 

Katarina er kontorelev med speciale i økonomi hos Aalborg Portland. Katarina fremhæver særligt den indsigt, hun har fået i virksomheden og hvordan den er skruet sammen som unikt ved at være elev hos Aalborg Portland. Derudover brænder hun for at arbejde med mennesker, hvilket hun i høj grad har fået indfriet med sin elevstilling.

Desuden udtrykker Katarina en stolthed over at være en del af en virksomhed med et stort fokus på bæredygtighed, som gør en ihærdig indsats for at opfylde EU’s klimamål.

 

 

Katarinas karriere

Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?
Inden jeg startede som kontorelev med speciale i økonomi hos Aalborg Portland, læste jeg til Finansøkonom på UCN i Aalborg.

Hvor længe tager din uddannelse?
Jeg afslutter min uddannelse efter 2 år.

Hvor mange uger er du sammenlagt på skoleophold under din uddannelse?
Min uddannelse består af følgende moduler:
Grundforløb (5 uger)
Valgfag (3 uger)
Fagprøve (1 uge)

Dermed udgør skoleophold 9 uger af uddannelsen.

Hvad laver du i din fritid?
Jeg bruger en stor del af min fritid på at hækle. Jeg kan desuden godt lide at udfolde mig i køkkenet, hvor jeg både bager kager og kokkerer lækre retter i det salte køkken. Jeg elsker at afprøve nye teknikker og udstyr. Når jeg ikke står i køkkenet eller hækler, bruger jeg en del tid sammen med mine venner, hvor vi blandt andet spiller Dungeons and Dragons.

Hvad er dit favorit betonbyggeri?
Mit favorit betonbyggeri må næsten være den lidt mindre prangende limfjordstunnel, som jeg associerer med min barndom. Jeg er opvokset på landet, og derfor var det en stor oplevelse at passere tunnelen for at komme ind til storbyen. Derudover synes jeg også om Gotthardtunnelen, der befinder sig under de Schweiziske alper, og som er verdens længste og dybeste jernbanetunnel.

 

Hør Katarina fortælle om at være elev hos Aalborg Portland

Vil du også være elev hos Aalborg Portland?

Hos Aalborg Portland er vi stolte af at være den procesvirksomhed i Danmark med den højeste andel af elever og lærlinge i medarbejderstaben. Derfor har vi tit spændende karrieremuligheder for dig, der gerne vil være elev på Danmarks cementfabrik.

På vores karriereside kan du læse om de forskellige elevstillinger og se, hvornår vi har åbent for næste optag.