Mød vores lærling Carl

 

Carl er elektrikerlærling hos Aalborg Portland, og han har dermed sin daglige gang i produktionen, som han er stolt over, at han, i fællesskab med sine kollegaer, medvirker til at holde kørende. Det giver ham nemlig en unik indsigt i dagligdagen på en fabrik, og netop denne praktiske erfaring er han sikker på vil gøre ham bedre rustet til fremtiden. Dette medvirker Carls leder og øvrige kollegaer ligeledes til, og her peger Carl særligt på sin opstart som afgørende for hans velbefindende i virksomheden i dag, da den i høj grad var præget af en enorm støtte og omsorg.

 

Carls karriere

Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?
Inden jeg startede på elektrikeruddannelsen, gik jeg på efterskole i 2 år.

Hvor længe tager din uddannelse?
En elektrikeruddannelse tager mellem 4 og 4½ år. I mit tilfælde afslutter jeg mit lærlingeforløb efter 4½ år.

Hvor mange uger er du sammenlagt på skoleophold under din uddannelse?
Min uddannelse består af følgende moduler:
GF1 (16 uger)
GF2 (16 uger)
H1 (16 uger)
Modul 1.2 (4 uger)
Modul 2.2 (4 uger)
Modul 2.3 (4 uger)
Modul 3.2 (4 uger)
Modul 3.3 (4 uger)
H4 (4 uger)

Sammenlagt bliver det 72 ugers skoleophold.

Hvad laver du i din fritid?
Jeg interesserer mig meget for musik, hvor jeg både spiller guitar og synger. Derudover kan jeg godt lide friluftslivet i form af både spejder og vandreture. Når tiden ikke går med musik og friluftsliv, finder jeg også gerne tid til computerspil.

Hvad er dit favorit betonbyggeri?
Jeg kan godt lide Musikkens Hus i Aalborg, da det er meget rustikt, men også flot kunstnerisk opbygget.

 

Hør Carl fortælle om at være lærling hos Aalborg Portland

 

Vil du også være lærling hos Aalborg Portland?

Hos Aalborg Portland er vi stolte af at være den procesvirksomhed i Danmark med den højeste andel af elever og lærlinge i medarbejderstaben. Derfor har vi tit spændende karrieremuligheder for dig, der gerne vil være lærling på Danmarks cementfabrik.

På vores karriereside kan du læse om de forskellige lærlingemuligheder og se, hvornår vi har åbent for næste optag.