Artikel

Portland OPEN 2018

Med 160 deltagere var der tale om ny deltagerrekord for Portland Open, da 2018 udgaven løb af stablen d. 6. juni 2018 i sækkelageret på Aalborg Portland. Flere af deltagerne var gengangere fra de forrige år, og hvis der var en sådan, kunne der i år uddeles en god snes 5-års nåle.

Højdepunkterne fra Portland OPEN 2018

Af nye deltagere var der i år 15 studerende, der forhåbentligt har fået ny viden med hjem i rygsækken, og er blevet inspireret til at dykke ned i betonens forunderlige verden.

For at understøtte de faglige indslag var der igen i år opstillet små arbejdende udstillinger. Herunder en opstilling til undersøgelse af tyndslib, hvor geolog Jakob Lund fra Aalborg Portland underholdte med mikroskopianalyse af beton. Hertil var der opstillet en demonstration af de nye online-versioner af hjælpeværktøjerne AP Maturity og AP TempSim.

Igen i år var der inviteret en ekstern oplægsholder for at give dagen perspektiv. Ib Bælum Jensen fra Unicon A/S fortalte om den store opgave med at levere beton til den Københavnske Metro City ring. Et arbejde der har krævet gode kommunikations- og samarbejdsevner i relation til de mange udenlandske aktører i projektet. Hertil et omfattende arbejde med levering af beton og kvalitetssikring igennem den årelange periode som byggeriet har stået på. Et spændende indblik i et byggeri, der har en størrelsesorden, som sjældent ses i Danmark.

Det fortsatte program stod på faglige indlæg fra medarbejdere ved Aalborg Portland.

Ovenstående er et uddrag fra en artikel publiceret i BETON bladet fra august 2018
Læs hele artiklen her. 

Se præsentationer fra Portland OPEN

Vi har samlet alle præsentationer fra Portland OPEN på vores downloadside.

Læs mere

Portland OPEN 2019 - betonbranchens faglige mødested

Portland OPEN er det ultimative netværksarrangement for betonbranchen. Læs om arrangementet og programmet for 2019 her.

Læs mere

Kender du vores IT Tools?

Til Portland OPEN fortalte vi om kalkulationsværktøjerne AP Maturity og AP TempSim. Du kan læse mere om programmerne her.

Læs mere