Nyhed

Søren Konstmann Lausen er ny produktionsdirektør

Søren startede som Graduate tilbage i 1999. Nu kan han skrive produktionsdirektør på CV'et.

Søren Konstmann Lausen i spidsen for drift og udvikling af fabrikken

Det er med stor fornøjelse, vi kan informere om, at Søren Konstmann Lausen den 1. februar 2019 tiltræder som ny produktionsdirektør hos Aalborg Portland i Aalborg.

Søren Konstmann Lausen har 20 års erfaring fra Aalborg Portland. Søren startede som Graduate i 1999 og har siden ansættelsen gradvis fået stigende ansvar. Hans karriere hos Portland har blandt andet budt på udviklingsarbejde i RQC, et længere ophold på virksomhedens fabrik i Malaysia, optimering af Cementirgruppens cementfabrikker og de seneste 6 år har han været produktionschef for fabrikken i Aalborg.

Således er Sørens karriere det seneste eksempel på Aalborg Portlands strukturerede arbejde med Graduates og talentudvikling, som åbner muligheder for dem, der kan og vil.

Søren er født i 1974, er gift med Lone og de har 3 børn i alderen 12 til 22 år (1 dreng og 2 piger). Søren er bosat i Aalborg. Fritiden bruger han på familien, børnenes sport og løb.

Jeg glæder mig meget til at tiltræde min nye stilling som produktionsdirektør i en af Europas største cementfabrikker, som tilmed byder på knap 130 års erfaring. Produktionen i Aalborg er en af de mest komplekse i verden, og jeg glæder mig til at stille mig i spidsen for den fortsatte drift og udvikling af fabrikken. Jeg føler, at jeg med min erfaring er parat til at forbedre fabrikken yderligere. I første omgang vil det sige at fortsætte de gode initiativer, vi allerede har gang i, men jeg ser bestemt også områder, hvor vi som virksomhed kan gøre tingene endnu bedre” siger Søren Konstmann Lausen.

Søren Konstmann Lausen overtager stillingen efter Philipp Raich, som af familiemæssige årsager har valgt at søge nye udfordringer.

Velkommen til Søren.